noticiesNOTÍCIES

YOGA AND STORIES

12-06-18 17:32:19

Acaba el curs i tant xiquets i xiquetes, mestres, com famílies estem cansats i necessitem descans i relaxació.
Durant el mes de juny els alumnes d'infantil de 4 i 5 anys estan fent ioga a classe d'anglès seguint un conte. El significat de ioga és unió i el meu objectiu en aquestes classes és unir el ioga amb els contes. En aquest perfecte packel que pretenc simplement, és reflectir una vegada més com la literatura s'adapta a tot i en aquesta ocasió, encaixa complementen a la perfecció aquestes dues disciplines i unides poden afavorir el moviment, la relaxació i la consciència del propi cos des de les primeres edats i gaudir d'una experiència compartida.

"Wearegoing on a bearhunt" és un conte per a fer específicament ioga. Mentre els vaig mostrant les imatges i relatant la història, els alumnes van adoptant els moviments indicats segons anem passant etapes d'una fantàstica aventura que van enganxant amb imatges en un mural o mapa gegant sobre el conte. Els xiquets i xiquetes entren en un món de fantasia que es va relatant i van adoptant les postures fetes per mi que tant tenen a veure amb la història.
El text del conte és la guia per realitzar les postures de ioga i la seqüència del relat va indicant els moments de començar i finalitzar cadascuna d'elles.
Tots junts gaudim d'una experiència de ioga amb els alumnes a través d'aquest conte, per establir una connexió amb el seu cos i la seua ment.

CEIP ALBORXÌ AVD. LUIS SUÑER, 27 46600 Alzira Tel. 962410721 Fax. 962401699

E-mail:46000675@gva.es

Diseny i programació: http://www.infoalberic.com