noticiesNOTÍCIES

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT

21-06-18 13:34:04

El poden trobar en l'apartat de Documents de Consulta -  Projectes.

Llegir mes...

BANC DE LLIBRES NOVES SOL·LICITUDS

13-06-18 11:41:13

Estimades famílies:

Per als alumnes d'Infantil 5 anys i les que volen participar delbanc de llibres per primera vegada, hauran d'entrar en esta adreça d'internet i omplir el  formulari. A continuació imprilir-lo i entregar-lo a  la direcció del cenntre.
Termini: fins el 29 de juny.
EL NUMERO DEL NIA DE L'ALUMNE QUE ELS FARÀ FALTA EL PPODEN CONSULTAR EN EL TAULER D'ANUNCIS DEL CENTRE.

https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/asistente.html#asistente/DS

Llegir mes...

YOGA AND STORIES

12-06-18 17:32:19

Acaba el curs i tant xiquets i xiquetes, mestres, com famílies estem cansats i necessitem descans i relaxació.
Durant el mes de juny els alumnes d'infantil de 4 i 5 anys estan fent ioga a classe d'anglès seguint un conte. El significat de ioga és unió i el meu objectiu en aquestes classes és unir el ioga amb els contes. En aquest perfecte packel que pretenc simplement, és reflectir una vegada més com la literatura s'adapta a tot i en aquesta ocasió, encaixa complementen a la perfecció aquestes dues disciplines i unides poden afavorir el moviment, la relaxació i la consciència del propi cos des de les primeres edats i gaudir d'una experiència compartida.

"Wearegoing on a bearhunt" és un conte per a fer específicament ioga. Mentre els vaig mostrant les imatges i relatant la història, els alumnes van adoptant els moviments indicats segons anem passant etapes d'una fantàstica aventura que van enganxant amb imatges en un mural o mapa gegant sobre el conte. Els xiquets i xiquetes entren en un món de fantasia que es va relatant i van adoptant les postures fetes per mi que tant tenen a veure amb la història.
El text del conte és la guia per realitzar les postures de ioga i la seqüència del relat va indicant els moments de començar i finalitzar cadascuna d'elles.
Tots junts gaudim d'una experiència de ioga amb els alumnes a través d'aquest conte, per establir una connexió amb el seu cos i la seua ment.

Veure Album: YOGA AND STORIES

Llegir mes...

TALLER DE SCRAPBOOK

12-06-18 17:26:07

De l'anglès "scrap", que significa tros i "book", llibre. Literalment scrapbooking significa crear llibres a partir de trossos o trossos de coses.Per tant, si hem d'explicar què és “scrapbook” direm que és el fet de, decorar o modificar qualsevol tipus de llibre, quadern, àlbum, targetes, caixes, com es vulga mitjançant retalls, collages, utilitzant adhesius, etiquetes, cintes, flors seques o qualsevol cosa que se'ns passe pel cap per crear composicions amb les que conservem els nostres records o coses d'una manera molt original i bonica.
Aixó és exactament el que va fer una enamorada del scrapbook: la mamà d’Aitana de sisé i Hugo de quart. Els alumnes decoraren uns arxivadors amb material que venia perfectament retallaet i classificat per Paula i també s’el va donar l’oportunitat de deixar lliure la seua creativitat amb material propi que portaven de casa.Veure Album: TALLER DE SCRAPBOOK

Llegir mes...

TALLER D'UNA IL·LUSTRADORA

12-06-18 17:21:15

Aprofitant que entre les nostres families de segon tenim a una il.lustradora, Empar ha vingut per continuar en Arts and Crafts ambel stallers de pares que tenen profession splàstiques.
Hem gaudit de la creació d’unllibre amb la técnica que utilitza Eric Carle (autor
sessió, Empar va fer que els xiquetes i LES xiquetes experimentaren amb de llibres molt coneguts pelsxiquets i xiquetes).
En la primera sessió entre tots elsalumnes construiren la història. En la segona diferents textures amb pintura i forquetes, furgadents, cotó-en-pèl, pinzells, esponges, blondes, etc…
Una vegada ja seca tota la pintura, en la tercera sessió, dibuixaren i retallaren els dibuixos de cada escena.
Per finalitzar, en l’última sessió,  apegaren tot el material elaborat i signaren els llibres. El resultat: espectacular. Ja el tenim en la biblioteca d’aula.
Torna Empargrafia.

Veure Album: TALLER D'UNA IL·LUSTRADORA

Llegir mes...

Página 1 | 2 | 3 > Última(68) Següent >

CEIP ALBORXÌ AVD. LUIS SUÑER, 27 46600 Alzira Tel. 962457515 Fax. 962457516

E-mail:46000675@gva.es

Diseny i programació: http://www.infoalberic.com