noticiesNOTÍCIES

CLASSE DE NATURALS AL 1R CICLE

22-11-17 15:38:31

A naturals estem donat l'esquelet i els músculs. Com és un tema molt interessant convidàrem al doctor Vicent Hurtado que és traumatòleg i a Roberto Tomás que és quiromassagista. Hem aprés moltes coses, fins i tot, ens escaiolaren el braç.

Veure Album: CLASSE DE NATURALS

Llegir mes...

LA NOSTRA REPRESENTANT EN EL CONSELL MUNICIPAL DE XIQUETES I XIQUETS A LES CORTS VALENCIANES

22-11-17 14:04:31

Amb motiu del XX Fòrum Infantil UNICEF, les xiquets i xiquetes dels municipis reconeguts amb el segell Ciutats Amigues de la Infància de la que forma part la nostra alumna Sofia Fontana Mínguez, es dirigixen per primera vegada als seus representants polítics en el parlament autonòmic. “Estem ací perquè es compte amb nosaltres”, van dir, “tenim moltes coses que oferir a la societat”.
Procedents dels Consells d'Infància d'Alzira, Quart de Poblet, Mislata, Torrent, Sagunt i Morella, els xiquets van exposar en les Corts les seues propostes de cara a la nova Llei d'Infància i Adolescència en què treballa la Direcció d'Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana, que pròximament tramitarà el parlament valencià.

Veure Album: VISITA A LES CORTS

Llegir mes...

DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DE LES XIQUETES I XIQUETS

21-11-17 16:22:31

Com cada curs escolar, coincidint amb l'Aniversari de la "Convenció de la Declaració dels Drets de les Xiquetes i Xiquets" de l'ONU, el passt 20 de novembre es va celebrar, amb caràcter extraordinari, un Ple Infantil pressidit per la Vice-Alcaldessa d'Alzira, Isabel Aguilar, amb la presència dels membres de corporació Municipal. En aquest acte les xiquetes i xiquets representatns dels diversos col·legis  de la ciutat, reberen el diploma que els acredita com a conselleres i consellers del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets. La representant del nostre centre ha estat Sofia Amorós Pardo, qui prèviament havia estat elegida per les seues companyes i companys de 5é i 6é de primària en unes eleccions que serviren per a que les candidates i candidats donaren a conéixer els seus respectius programes electorals tant per al Consell Escolar del Centre com per al Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets.

Veure Album: DIA INTERNACIONAL DELS DRTES DE LES XIQUETES I XIQUETS

Llegir mes...

SETMANA DE LA MOLLA

16-11-17 13:18:07

Com és habitual, dins del pla de les activitats que s'estan duent terme per l'empresa del menjador “SERUNION”, aquesta setmana s'està celebrant la “SETMANA DE LA MOLLA DEL PA” amb l'objectiu de donar a conéixer a l'alumnat les varietats de farines que s'utilitzen per a elaborar els diferents pans que hi ha al mercat, les propietats que té cadascuna d'elles i poder degustar, cada dia,  un pa diferent.

Veure Album: SETMANA DE LA MOLLA

Llegir mes...

XARRADA IGUALTAT

16-11-17 13:12:53

El  passat dimecres, 15 de novembre, va tindre lloc a les aulesde 3r i 4t de primària unes xarrades col·loqui sobre la igualtat entre les persones que foren impartides per alumnes de secundària i per la nostra representant en el Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets, Sofia Fontana Mínguez. L'acte va estar coordinat per Pilar Montalvá, del departament d'Educacció de l'Ajuntament d'Alzira.

Veure Album: XARRADA IGUALTAT

Llegir mes...

Página 1 | 2 | 3 > Última(62) Següent >

CEIP ALBORXÌ AVD. LUIS SUÑER, 27 46600 Alzira Tel. 962457515 Fax. 962457516

E-mail:46000675@gva.es

Diseny i programació: http://www.infoalberic.com