noticiesNOTÍCIES

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA PAU

01-02-19 16:26:47

El passat dia 30 de gener vam celebrar, un any més, el Dia de la Pau i de la no Violència i ho vam fer amb un grapat d'activitats que es treballaren prèviament  a les aules i que han culminaren en un acte molt emotiu al pati de l'escola. Pares, mares, iaios, iaiaes… s'uniren  junt a les xiquetes i els xiquets per cantar i ballar les  cançons “l've got peace in my fingers” i El swining  de la Pau”.

 El treball previ ha consistint en:

-Elaboració del Mural del Dia  de la PAU: “Gotetes de pau”
-Elaboració d'una corona de la pau.
-Treball dels contes: “L'arca de Noé” (3anys), “Elefants negres i elefants     blancs” (4 anys) i “La paloma Mª Paz” (5 anys).
-Treball dels contes “El colomet pau” (1er de primària) i “Trip, el cuc viatger” (2n de primària).
-Treball del conte “Ocellets de paper” (3r i 4t de primària).
-Visualització i debat sobre la pel·lícula “Cadena de favores” (5é i 6é de primària).
-Lectura de frases i comunicats a càrrrec dels alumnes de 6é de primària.

Eduquem en valors!!!

Veure Album: DIA DE LA PAU

Llegir mes...

TREBALL AMB GRUPS INTERACTIUS

01-02-19 09:47:07

Tal i conforme s’explicà en les reunions de principi de curs, s’està duent a terme en els diferents nivells, el treball amb els  grups interactius. És tracata d'una forma d'organització a l'aula que promou l'acceleració dels aprenentatges a través de la interacció. Pel seu desenvolupament, s'agrupa els alumnes en grups de 4 o 5 xiquetes i xiquets, de manera heterogènia en el que respecta el gènere, l'idioma, les motivacions, el nivell d'aprenentatge i l'origen cultural. El nombre de grups pot variar en funció del nombre total d'alumnes que tinga la classe.
La dinàmica del funcionament per la realització de les activitats està marcada per un aspecte característic. És la presència d'una persona adulta, voluntària: siguen professors, familiars o persones externes. Aquests voluntaris són els encarregats de dinamitzar el grup i assegurar que tots els xiquets i les xiquetes  del grup s'ajuden i interaccionen entre ells per així resoldre l'activitat per mitjà del diàleg igualitari, aconseguint que tots i totes hi participin. Aquest, realitza la mateixa activitat amb els altres grups, per tant, en cada activitat els xiquets i les xiquetes es troben amb una persona voluntària diferent. Per altra banda, el professor o professora s'encarrega de coordinar i observar les activitats. Per últim, els voluntaris, al final de les sessions i conjuntament amb el grup classe i els altres voluntaris, fan una valoració sobre com han anat els grups, el que és positiu i negatiu i com es podria millorar.
Els grups interactius suposen un canvi metodològic d'aula més important portat a terme en els últims anys, dins del moviment de les Comunitats d'Aprenentatge. "Els grups interactius pretenen, entre altres objectius, disminuir la competitivitat i generar solidaritat, augmentar simultàniament l'aprenentatge acadèmic i la participació de l'alumnat en les classes. Estan pensats perquè l'alumnat puga rebre una educació de màxima qualitat. Per això, no es tracta de traure certs alumnes de l'aula, sinó d'introduir recursos necessaris perquè aquests xiquets i xiquetess puguen seguir la seua educació amb les màximes expectatives possibles”. (Elboj & Gràcia, 2005, 105).
És, aleshores, una forma d'agrupament inclusiu que millora els resultats acadèmics, les relacions entre l'alumnat  i la convivència.
Seguim fent escola!

Veure Album: GRUPS INTERACTIUS

Llegir mes...

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS MES DE FEBRER

31-01-19 10:41:53

Veieu àlbum

Veure Album: ACTIVITATS EXTRAESCOLARS MES DE FEBRER

Llegir mes...

VISITA A LA LLIBRERIA TRENCADÍS I A LES EXPOSICIONS DE LA CASA DE LA CULTURA

24-01-19 18:44:57

El divendres 18 de gener, l'alumnat de 3r, 4t, 5é i6é de primària va realitzar una visita guiada a la llibreria Trencadís d'Alzira. Una activitat que s'enmarca dins del projecte de Foment de la Lectura que du a terme el nostre centre. Prèviament hi van haver uns tallers a la pròpia escola on classe per classe se'ls explicà a l'alumnat tot el procés que es du a terme per a la confecció d'un llibre. Ja en la llibreria l'alumnat va rebre informació dels tipus de llibres, catalogació, distribució, venda...
Per altra banda s'aprofità esta eixida per visitar en la Casa de la Cultura les exposicions de la  XXVII Setmana Cultural  de la falla Plaça Malva, concretament "Batecs" de d'Abel Dàvila Sabina i "Elogi de la transgressió" i "La il·lusió per pintar" de Toni Espinar i Els Espinars.

Veure Album: VISITA A LA LLIBRERIA TRENCADÍS I A LES EXPOSICIONS DE LA CASA

Llegir mes...

ACTIVITATS 2N CICLE

24-01-19 18:32:58

Dins de les activitats programades pel centre i concretament pel 2n cicle d'educació primària, s'han dut a terme tot un  venall d'activitats escolars i extraescolars entre les que destaquen: Visita a la fàbrica de mel de Turís, xarrades sobre alimentació saludable i sobre els drets dels xiquets i de les xiquetes, xarrades sobre les parts del cos  a càrrec d'un iaio  metge, així com  tallers al voltant de la taula de llum. Seguim fent escola!

Veure Album: ACTIVITATS 2N CICLE DE PRIIMÀRIA

Llegir mes...

Página 1 | 2 | 3 > Última(65) Següent >

CEIP ALBORXÌ AVD. LUIS SUÑER, 27 46600 Alzira Tel. 962457515 Fax. 962457516

E-mail:46000675@gva.es

Diseny i programació: http://www.infoalberic.com